Anytime Fitness

vernieuwers van de 24 uur per dag geopende fitnessfranchise voor mannen en vrouwen
De oprichters van Anytime Fitness hebben vroeg ingezien dat de sector rijp was voor innovatie. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector en in het bedrijfsleven hebben zij een trendsettend businessmodel ontwikkeld waarmee mensen als onafhankelijke bedrijfseigenaars kunnen werken in de prettige en snelgroeiende fitnesssector.

word partner van een wereldleider
Anytime Fitness is uniek dankzij een perfecte combinatie van vele factoren. Het gemak en de betaalbaarheid van ons product voor zowel franchisenemers als leden is slechts een van de vele karakteristieken van het succes van ons concept.

Een beproefd, recessiebestendig franchiseconcept
Sinds de oprichting in 2002 in Amerika is ons bedrijf flink gegroeid. Als ’s werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopend, fitnessfranchise breken wij voortdurend records en spreekt men zich in de sector lovend over ons uit.

Lees de op deze website gepubliceerde informatie om kennis te maken met een vanuit jouw standpunt ontworpen fitnessfranchise en begin te leven zoals jij dat altijd hebt gedroomd! Meer ▸▸

Eén van de meest betaalbare franchises in elke sector
Zowel het eerste franchisebedrag als de permanente maandelijkse kosten zijn uiterst betaalbaar, waardoor het makkelijker wordt om eigenaar te worden van een club. Afhankelijk van je budget en cashflow kunnen de kosten die je op voorhand dient te betalen, geminimaliseerd worden via het leasen van apparatuur en het spreiden van je uitbouwkosten in je maandelijkse lease.

Vergelijk Anytime Fitness met andere in hun sector van leidinggevende franchises. Klik op de onderstaande koppeling voor gedetailleerde informatie over het vereiste kapitaal. Meer ▸▸

Wij staan je steeds met raad en daad bij
Bij Anytime Fitness houdt de training nooit op! Als franchisenemer heb je altijd toegang tot onovertroffen assistentie. Ons team van franchiseconsultants en ander bedrijfspersoneel vinden steeds nieuwe, boeiende manieren om je te helpen. Klik op de onderstaande koppeling voor de hulpmiddelen waarover je kunt beschikken.
Meer ▸▸

De stappen naar je droom
Om het je gemakkelijker te maken, hebben we gezorgd voor een gestroomlijnde aanpak om lid te worden van de Anytime Fitness-familie. Kom meer te weten over de individuele stappen die hierna zullen meespelen in je besluitvorming. Verwerf de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt om te doen wat voor jou van belang is!

ga na of we bij elkaar passen
Anytime Fitness biedt een beproefd businessmodel en een merk dat marktleider is. Om de reputatie van ons merk te beschermen en onze groei als franchise te continueren, willen we verzekeren dat de door ons geboden kans goed bij jou past. Neem de volgende pagina’s door als je dat nog niet gedaan hebt:

beproefd concept
lage investering
ondersteuning van wereldklasse

In dit gedeelte maak je kennis met Anytime Fitness, een vernieuwer inzake 24 uur per dag geopende, co-ed fitnessfranchises, en wereldleider in deze branche. Je leest er eveneens over onze bedrijfsfilosofie, ons unieke businessmodel en onze uitzonderlijke ondersteuning aan franchisenemers.

Anytime Fitness Benelux
Stockholmstraat 10
6135 LK Sittard

Franchise-informatie aanvragen, klik hier!