Anytime Neede brengt fitness naar je toe!

Anytime Fitness Neede komt met een nieuwe primeur voor de regio. Nadat we in 2012 de eerste club in de Achterhoek waren waar je 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt sporten, gaan we nu een stap verder. Vanaf februari kunnen al onze leden – waar ze ook zijn – zich bezighouden met sporten, gezondheid en lifestyle. Niet alleen tijdens het bezoek aan onze fitnessclub maar ook daarbuiten. Anytime wordt namelijk uitgebreid met Anywhere. GRATIS voor leden als onderdeel van het lidmaatschap!

TV On Demand 
Onze club gaat vanaf dinsdag 5 februari van start met FitSnacks. TV. Dit vertelt John Kolthoff, eigenaar van meerdere Anytime Fitness clubs, waaronder later dit jaar ook Groenlo. FitSnacks.TV is een online tv-zender die verkrijgbaar is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast). De basis van de zender bestaat uit een grote variatie aan korte work-outs voor alle doelgroepen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training, voeding en sporters.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat onze leden nu gratis gebruik kunnen maken van het platform. FitSnacks.TV heeft de ambitie om de Netflix van de fitnessbranche te worden. On Demand heb je dadelijk de keuze uit vele verschillende korte workouts. Waar je aan moet denken? Body&Mind, dance, circuittraining, basic workouts, HIIT (energiek) en Martial Arts (w.o. boksen).

Veel en lang zitten 
Misschien heb je weleens gehoord dat zitten het nieuwe roken wordt! Zitten stopt je metabolisme (ruststofwisseling), vermindert je spiermassa en vermoeit je hersenen. Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld tussen de 10 en 11 uur zitten op een normale dag. Daarnaast heeft zitten tal van andere nadelen: het zorgt voor toename van pijn in de onderrug, voor een verhoogd risico van nek- en schouderklachten en voor een afname van de botdichtheid. Elke 2 uur langdurig zitten staat gelijk aan een stijging van 5% in overgewicht en een toename van 7% op diabetesrisico.

Fit@Work and @Home 
Stel je voor dat je dat dagelijks zitten onderbreekt en even een korte workout doet van 10 minuten. Misschien heeft je collega zin om mee te doen? Je activeert je lichaam, je gebruikt je spieren en je stimuleert je hart- en longfunctie. Kleine dagelijkse activiteiten houden je stofwisseling op peil en bouwen een belangrijk fundament voor je gezondheid. Of wat dacht je ervan om thuis je dag te beginnen of af te sluiten met een heerlijke yogasessie om je spieren te activeren of juist om te ontspannen?

Aanvulling op clubbezoek
Dit zijn zomaar wat voorbeelden van mogelijkheden die we met dit nieuwe platform gaan creëren. Het is geen vervanging van maar een aanvulling op het trainen in de club. Het blijft belangrijk om 2 tot 3 keer per week naar de fitnessclub te komen voor een intensievere training, (persoonlijke) begeleiding en/of voor je sociale contacten en de gezelligheid.

Innovatief
John Kolthoff en Martijn Lievestro, clubmanager in Neede, zijn erg enthousiast over deze nieuwste ontwikkeling. Anytime Fitness staat voor innovatie en het verleggen van grenzen en dit past daar heel erg goed bij. Na de zomer zet de club een volgende stap met virtuele coaching. Het concept blijft zich doorontwikkelen met een hele eigen visie en filosofie. Wil je in de praktijk ervaren hoe het is om bij ons te sporten, kom gewoon langs of meld je aan via de site voor een gratis 7 dagen pas.

Beleef ons Anytime, Anywhere!!

Tel. 0545-200222; neede@anytimefitness.nl