De Bunk’r per direct gesloten

Afgelopen zaterdag kregen leden via Facebook het bericht dat de Bunk’r in Rotterdam per direct gesloten is.

Bij een serie invallen in Rotterdam en Rhoon zijn 300 duizend euro aan contant geld, sieraden, vier vuurwapens en twee auto’s in beslag genomen. Ook is beslag gelegd op een villa van drie miljoen euro. Een beveiligingshond werd doodgeschoten.

De politieactie vond plaats in een groot onderzoek naar witwaspraktijken. In Rotterdam waren invallen in vier woningen en een bedrijfspand. In Rhoon ging het om een woning.

De politie gebruikte grof geschut bij de inval in het bedrijfspand in Rotterdam, waarin ook een sportschool is gevestigd. Zo werd een gepantserde wagen gebruikt om op het terrein te komen en werd de kluis open gebrand.Leden van de hondenbrigade werden bij de inval aangevallen door twee beveiligingshonden. Een van de dieren wisten ze onder controle te krijgen. De ander is doodgeschoten. Een agent moest voor bijtwonden worden behandeld in het ziekenhuis.

Er zijn drie mensen opgepakt. Twee vrouwen van 20 en 46 jaar en een 47-jarige man. De politie wil in het belang van het onderzoek niet zeggen waar de invallen precies waren.

– TER OVERNAME: FITNESSCLUB VAN CA. 1000 M² IN ZUID-HOLLAND –

De Fitness en Wellness Top is dé toonaangevende beurs voor professionals die werkzaam zijn in de Fitness- en Wellnessbranche. In een gemoedelijke sfeer ontmoet u collega’s en relaties.

De Fitness en Wellness Top is hét jaarlijkse evenement voor de fitness- en wellnessbranche, waarbij netwerken, trends en nieuwe ontwikkelingen centraal staan. Professionals uit de branche komen naar de Fitness en Wellness Top om zich te laten inspireren en in een informele sfeer te sparren met vakgenoten. Het is ook dé gelegenheid om als bedrijf in beeld te komen bij potentiële klanten. Het exposantenaanbod is ieder jaar een mix van toonaangevende merken en verrassende nieuwkomers.

Boek alvast je tickets via www.fwtop.nl