Diatso

logo-300-x90DIATSO, totaalleverancier van geluidsapparatuur, verlichting en beeld. Sinds de start begin 2004 hebben zij een mooie staat van dienst en weten steeds meer clubs hun service, kwaliteit en enthousiasme te waarderen. Naast de verkoop en installatie hebben zij ook een ruim verhuur assortiment voor de zakelijke vergader en congresmarkt. Denk dan aan krachtige beamers, schermen , geluidsondersteuning bij uw presentatie, handheld, rever en headset microfoons maar ook verlichting om uw (product) presentatie kracht bij te zetten en een gezellige sfeer te creëren.

In de afgelopen jaren heeft DIATSO zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde leverancier in de fitness markt. Als distribiteur van het merk Fitnessaudio met o.a. de bekende Aeromic en Cyclemic headsets hebben zij een aantal producten in huis waarmee ze de eigenaar en de instructeurs een oplossing bieden waarbij de gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid als vanzelfsprekend mag worden gezien. Elke markt heeft zo zijn eigen wensen en toepassingen, zeker ook de fitness markt.

“Wij noemen onszelf niet voor niks; “De specialist voor de fitness en health”

Schermafbeelding 2013-06-27 om 09.21.43De eenvoud in bediening vindt u terug in onze zeer compacte Aeromix audiomixers maar ook in de compacte installaties. Kwaliteit en duurzaamheid gaan natuurlijk samen en vindt u ook weer terug in dezelfde producten zoals de zweetbestendige Aeromix audiomixers, zender en ontvanger sets en Aeromic of Cyclemic headsets van kwalitatief hoogwaardige componenten die jaren meegaan.

Ook energie besparing door middel van onze standaard maar zeker ook door onze maatwerkoplossingen op het gebied van LED-verlichting worden steeds meer gewaardeerd. Waarbij een creativiteit en soms een stukje eigenwijsheid niet uit de weg gaan. De betaalbaarheid mag in deze natuurlijk niet uit het oog worden verloren.

CONTACT

DIATSO
Darwinstraat 25
6718 XR EDE
+31(0)318-830265
info@diatso.nl