EAZZ

eazz

 

Het veilig opbergen van kleding en persoonlijke bezittingen is in veel organisaties van een steeds groter belang. Daarom heeft EAZZ zich gespecialiseerd in het leveren van opbergsystemen en accessoires voor o.a. kleedruimten zoals:
– lockers,
– wandsystemen,
– receptiebalies
– accessoires.

De voordelen van de producten van EAZZ:

•Moderne, tijdloze uitstraling,
•Lichte stabiele constructies voor zeer intensief gebruik en
lange levensduur,
•Standaard “maatwerk”,
•Gebruik van duurzame materialen,
•Door de doordachte constructie lage reinigings- en
onderhoudskosten,
•Breed aanbod in kleuren en afwerkingen.

voor meer informatie klik hier!

eazz2

Een team van specialisten met een passie voor het ontwikkelen en realiseren van duurzame oplossingen en denken in toegevoegde waarde.

Een professioneel en succesvol bedrijf, gespecialiseerd in de projectmatige verzorging van totaaloplossingen voor bedrijven. Van waardevakken tot complete turn-key inrichtingen. Onze diensten verzorgen het totaaltraject van idee tot in gebruikname, van ontwerp tot realisatie, en omvatten advies, ontwerp en realisatie.

EAZZ bedenkt, ontwikkelt en realiseert. Om zo tot creatieve en doeltreffende oplossingen te komen. Oplossingen die u helpen bouwen aan een waardevolle relatie tussen u en uw klanten of tussen u en uw werknemers. Hierbij staat de gebruiker of klant altijd centraal.

Wij ontwikkelen en ontwerpen oplossingen die aansluiten bij uw behoeften. Daarbij vormen uw doelstellingen en kernwaarden altijd onze leidraad.

EAZZ Moving
van Heemstraweg 38
6658 KH Beneden Leeuwen
Tel : +31 487 596644
Fax: +31 487 592939
e-mail: info@eazz.nl