eGym

egym-premium

De Meest Efficiënte & Veilige Training Voor Snel Resultaat!
U zult het vast weleens gehoord hebben van uw leden: ‘te weinig tijd’, en ‘al van alles geprobeerd, maar zonder resultaat’. Met de revolutionaire eGym-Cirkel behoren deze argumenten tot het verleden. Een oplossing waarmee u uw leden de mogelijkheid biedt om fit & vitaal te worden en dat in slechts 2x per week, 30 minuten per keer. Maak kennis met de eGym-Cirkel!

WAT BIEDT EGYM?
eGym biedt volautomatische toestellen, wat er voor zorgt dat fitnessleden echt niets meer fout kunnen doen. De trainer stelt eenmaal alle toestellen in en al je persoonlijke gegevens, zoals de zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Snel, veilig en bovendien heel eenvoudig.

Doordat de toestellen zijn aangesloten op het internet, verbindt eGym alle deelnemers – de leden, de trainers en de clubeigenaren – met elkaar via de eGym Cloud. Deze stelt de trainers in staat om samen met de leden alle sportieve activiteiten te plannen en te analyseren.

In de volgende video lichten eGym specialist Fabian de Jong & Sales Director Arjan van Dijk het eGym cirkelconcept toe.

EGYM IN HET KORT
Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en de persoonlijke chipkaart;
Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
Altijd & overal inzage in het trainingsresultaat;

WAAROM EGYM?
Met eGym wordt resultaatgericht werken een fluitje van een cent. Door middel van de vier verschillende trainingsmethodes met effectieve periodisering en de verhoogde excentrische weerstand, haalt de sporter meer resultaat in minder tijd. Fitnessleden bereiken daardoor hun individuele trainingsdoelen zo eenvoudig als nooit tevoren.

Het kant-en-klare marketingpakket in combinatie met een slim verdienmodel, zorgen er voor dat u als ondernemer direct resultaat behaalt en u snel uw investering terugverdient. Betere retentie, meer omzet uit bestaande leden en nieuwe leden aantrekken: het is allemaal mogelijk met eGym.

Meer weten over eGym? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor via tel 030 – 24 45 435 of stuur een mail naar marketing@matrixfitness.nl.

eGym – Make Fitness your Lifestyle.