ERIC WILBORTS VERKOOPT ZIJN VOLLEDIGE BELANG IN BASIC-FIT

Eric Wilborts

Oprichter en CEO Rene Moos blijft volledig toegewijd aan het bedrijf
Hoofddorp, 8 juni 2018 – Basic-Fit kondigt aan dat Eric Wilborts zijn belang van 5,9% in het uitstaande aandelenkapitaal van Basic-Fit heeft verkocht. De verkoop vond plaats via een aanbod aan institutionele beleggers voor een prijs van € 26,75 per aandeel.
Eric Wilborts hield zijn belang in Basic-Fit via AM Holding B.V., het bedrijf dat wordt gecontroleerd door Basic-Fit oprichter en CEO Rene Moos. Na het voltooien van de verkoop bedraagt ​​de resterende inzet van AM Holding ongeveer 16% van het uitstaande aandelenkapitaal van Basic-Fit. AM Holding zal dan volledig in handen zijn van de Moos-familie.

Rene Moos, CEO van Basic-Fit: “Ik blijf me volledig inzetten voor het bedrijf en ben van plan om de uitvoering van onze succesvolle groeistrategie voor de nabije toekomst te leiden. Ik ben niet van plan om aandelen te verkopen en heb ingestemd met een lock-up van 180 dagen. ”
3i Group plc via Mito Holdings S.à.r.l. heeft zich gecommitteerd aan een lock-up van 90 dagen.
Eric Wilborts was medeoprichter van Basic-Fit’s voorganger HealthCity met Rene Moos. In 2013 gingen Basic-Fit en HealthCity verder als twee onafhankelijke entiteiten waarna Eric Wilborts niet langer betrokken was bij het management van Basic-Fit. Momenteel heeft Basic-Fit meer dan 1,6 mln leden.