Financiële puinhoop nagelaten door Addy van RTL’s Helemaal Het Einde

Ruim 1 miljoen kijkers stemmen iedere maandag af op RTL4 om Helemaal Het Einde te zien, waarin de avonturen van 3 Nederlandse families in Chili worden gevolgd. Addy van Wichen is met zijn gezin en €75.000,- van Talpa (John de Mol) vertrokken naar Pichilemu.

Hij liet zijn huis en fitnessclub achter om daar een camping op te richten, Chilenen te laten Bootcampen en stroopwafels te verkopen. De camping is 1 houten huisje en 1 tent, nooit gebruikt want geen vergunning. Bootcampen hebben Chilenen blijkbaar geen zin in, de enige die kwamen opdagen waren zijn eigen kinderen. Ondanks promotie bij de lokale radiozender waar bleek dat Addy de taal na een half jaar nog steeds niet machtig is. Of Chili zich laat veroveren door stroopwafels moet nog blijken.

In een eerdere aflevering ging Addy even op en neer naar Nederland om nog wat met zijn fitnessclub en met de belasting te regelen. Blijkbaar is toch wat vergeten want 17 juli a.s. moet Addy voorkomen bij de rechtbank in Den Haag. Vanwege een huurachterstand van TIEN DUIZENDEN EURO’s bij Metterwoon de eigenaar van het pand waar Fit50+ was gevestigd.

Addy’s fitnessclub Fitness2Gether was eerst gevestigd op de Vliegerlaan in Voorburg maar verhuisde op 7 november vlak voor zijn vertrek naar Chili naar een ander pand aan de Koningin Julianalaan. Op het nieuwe adres was ook de naam van zijn club plots veranderd naar Fit50+.

Leden hebben de media opgezocht omdat Addy een aanbod zou hebben gedaan om heel voordelig te sporten door een jaar in het voren te betalen, na Addy’s vertrek was de club echter gauw gesloten.

Ook bij de vorige verhuurder was sprake van een huurachterstand, deze trachtte beslag te leggen op de woning in Waddinxveen. Maar de woning was ondertussen verhuurd, onlangs is er een schikking getroffen met Forum Kwadraat (Sportfondsen) waar Fitness2Gether was gevestigd.

De familie van Wichen is sinds 26 juni j.l. uitgeschreven als inwoners van Waddinxveen, dus is de vraag: Komt Addy uberhaupt wel de 17de ?
We zullen het vast zien in deze soap of bijvoorbeeld RTLBoulevard.

*Ex-leden en ex-medewerkers wensen anoniem te blijven. Beide verhuurders hebben bovenstaande bevestigd, RTL Nederland geeft geen commentaar omdat ze dit zien als een privé kwestie. Talpa en Addy zelf reageren helemaal niet. Gebruikt beeldmateriaal is afkomstig van Youtube.

De Fitness en Wellness Top is dé toonaangevende beurs voor professionals die werkzaam zijn in de Fitness- en Wellnessbranche. In een gemoedelijke sfeer ontmoet u collega’s en relaties.

De Fitness en Wellness Top is hét jaarlijkse evenement voor de fitness- en wellnessbranche, waarbij netwerken, trends en nieuwe ontwikkelingen centraal staan. Professionals uit de branche komen naar de Fitness en Wellness Top om zich te laten inspireren en in een informele sfeer te sparren met vakgenoten. Het is ook dé gelegenheid om als bedrijf in beeld te komen bij potentiële klanten. Het exposantenaanbod is ieder jaar een mix van toonaangevende merken en verrassende nieuwkomers.

Boek alvast je gratis tickets via www.fwtop.nl