Fit For Free en SportCity verkocht

Sabine Kloos

Sportschoolketens Fit For Free en SportCity krijgen een nieuwe eigenaar. Investeerder Avedon Capital Partners verkoopt de twee ketens aan investeringsmaatschappij Bencis.

Er is geen overnamesom naar buiten gebracht en de deal moet nog worden goedgekeurd door toezichthouders.

Fit For Free bestaat sinds 2005, SportCity zag in 1995 het levenslicht. De laatste jaren zijn de Nederlandse ketens onder de vleugels van Avedon hard gegroeid. Een kleine tien jaar terug ging het nog om ruim veertig clubs. Nu zijn de twee samen goed voor circa 110 vestigingen.

Topvrouw Sabine Kloos van zowel Fit For Free als SportCity zegt Avedon dankbaar te zijn voor alle gedane investeringen. ”We kijken ernaar uit om met Bencis samen te werken om ons groeipad voort te zetten.”

De Fitness en Wellness Top is dé toonaangevende beurs voor professionals die werkzaam zijn in de Fitness- en Wellnessbranche. In een gemoedelijke sfeer ontmoet u collega’s en relaties.

De Fitness en Wellness Top is hét jaarlijkse evenement voor de fitness- en wellnessbranche, waarbij netwerken, trends en nieuwe ontwikkelingen centraal staan. Professionals uit de branche komen naar de Fitness en Wellness Top om zich te laten inspireren en in een informele sfeer te sparren met vakgenoten. Het is ook dé gelegenheid om als bedrijf in beeld te komen bij potentiële klanten. Het exposantenaanbod is ieder jaar een mix van toonaangevende merken en verrassende nieuwkomers.

Boek alvast je gratis tickets via www.fwtop.nl