Fit For Free opent nieuwe club in Breda

Fit For Free opent op 25 februari de tweede club in Breda: Fit For Free Breda Tramsingel. De nieuwste vestiging bevindt zich op Tramsingel 48, in het centrum van de stad. Leden werken hier in alle comfort aan hun sportieve leefstijl. Ze worden ondersteund door behulpzaam personeel, sporten op de nieuwste fitnessapparatuur en kunnen gebruikmaken van diverse sportfaciliteiten.

Fit For Free Breda Tramsingel is compleet ingericht op basis van het nieuwe Fit For Free-clubdesign. De indeling van de club is overzichtelijk, met veel ruimte tussen de apparaten. Daarnaast bevat de club groene elementen die zorgen voor een frisse uitstraling. Fit For Free Breda Tramsingel is een plek waar leden samenkomen en samen sporten in een gemoedelijke sfeer. Voor de openingsdatum kunnen geïnteresseerden updates omtrent de club volgen via www.facebook.com/fitforfreebredatramsingel/.

Leden verbeteren hun conditie op de nieuwe cardiotoestellen met ingebouwde tv en doen krachttraining met de uitgebreide krachtlijn. De club heeft een cross-zone en een grote FunXtion-zone, waar leden zelfstandig of in groepsverband functioneel trainen. In de ruime groepsleszaal nemen leden deel aan live groepslessen zoals Pilates, BodyPump, Zumba en Pilates. Dit is altijd onder begeleiding van een gecertificeerde groepsfitnessinstructeur, die ervoor zorgt dat leden hun grenzen kunnen verleggen en een beetje uitgedaagd worden. Na de training praten leden bij in de gezellige social corner.