Fitness Occasions

Fitness Occasions één van de grootste leverancier van tweedehands Fitness apparatuur en gespecialiseerd in de inkoop & verkoop, Import & Export vantweedehands fitness apparatuur van o.a Technogym en Life fitness, we beschikken ook altijd over ruim assortiment 2e hands fitness en cardio apparatuur.

Naast de verkoop van tweedehands fitness en cardio apparatuur houd fitness Occasions ons zich ook bezig met het totaal reviseren van de fitness apparaten.

Met totaal reviseren van tweedehands cardio en fitness apparatuur bedoelt fitness occasions dat de toestellen geheel worden gedemonteerd, defecte onderdelen worden vervangen, dit alles gaat in overleg met de opdrachtgever. Indien nodig worden de frames opnieuw geepoxeerd in de door de klant gewenste kleur en weer gemonteerd.

Op alle fitness toestellen die door fitness occasions zijn gereviseerd krijgt u een jaar garantie. Service word uitgevoerd door ons eigen gekwalificeerd personeel.

Wat wordt er bedoelt met Asis? De 2e hands fitness toestellen worden dan alleen technisch in orde gemaakt.

fo2

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd Contact met ons opnemen, wij zullen uw vragen en bestellingen zo spoedig mogelijk behandelen.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Tel: 0031 (0) 548 539720

Email: info@fitnessoccasions.nl