Greinwalder & Partner

Bij Greinwalder & Partner vinden fitnesscentra succesvolle ondersteuning voor marketing en reclame. U ervaart succes, nu en in de toekomst. U raakt geïnspireerd, u maakt gebruik van creatieve en bewezen succesvolle tools en wordt ondersteund bij de implementatie. Met als doel:

  • Het winnen van nieuwe leden
  • Het langer behouden van uw leden
  • Uw rendement te verhogen

Bent u tevreden met het resultaat en de marketing van uw fitnessclub? Kloppen de kosten en moeite die u investeert? Worden de verwachtingen waargemaakt? Of beleeft u een stagnerende ontwikkeling?

Vandaag de dag heeft marketing een enorme invloed op het resultaat van een onderneming. Voor de allround fitnessondernemer is dit niet altijd makkelijk, aangezien marketing meestal niet zijn specialiteit is.
Aan de andere kant worden enorme investeringen in hardware gedaan waarbij de werkzame publiciteit naar de markt achterwege blijft.
Nu schieten u beslist een paar vragen te binnen: Wat heb ik aan een samenwerking met Greinwalder & Partner, is dat de moeite waard?  Wel, sinds 1997 is het het dagelijks werk van een gemotiveerd team van 90 medewerkers u het leven makkelijker te maken.

De markt word krapper
De concurrentie wordt professioneler en uw taken als ondernemer steeds complexer. Professionele marketing en reclame worden steeds belangrijker.
Het takenpakket van de marketeer:
Analyse marktsituatie, Analyse concurrentie, Positionering, Aanbod en inrichting, Trendwatcher, Prijsbeleid, Reclame, Tekst en lay-out, Corporate Design, Verkoop, Klantenmanagement, Planning/controlling

Deze uitdagingen zijn ons dagelijks werk
En we hebben ze al 100x opgelost. Profiteer van deze ervaringen op gebied van:
Te weinig leads, Te weinig leden, Te weinig winst, Stagnatie in de ontwikkeling, Te hoog ledenverloop, Moordende concurrentie, Te veel “oude” leden betalen nog steeds “oude” tarieven, Professionelere reclame, Te vaak met losse flodders schieten, Onduidelijke positionering, Ketens, Te laag afsluitpercentage, Ongeschoolde medewerk(st)ers, Ontbrekende strategie op lange termijn, Een imagoprobleem ,En nog veel meer…

Om een lang verhaal kort te maken
Draaiboeken en schriftelijke concepten zijn een belangrijke ondersteuning bij een campagne. Dit is de basis – naast het persoonlijk advies van uw marketingspecialist en de netwerkmeetings. Bij Greinwalder & Partner ontvangt u meer! U krijgt handige voorbeeldbrieven die u tijd besparen. Checklists, zodat u niets vergeet, en andere hulpmiddelen zoals formulieren voor de controlling. We maken het u makkelijk!

Marketingspecialisten

     
Arjan van Dorp Ingrid Jonkers Jan Desmit
Tel.: +31628246319 Tel.:+31630087530 Tel.: +31765601388
avd@greinwalder.com ij@greinwalder.com jds@greinwalder.com