Korting van 15% bij Overdevest.com

Beste Fitnessondernemer,    

Door de maatregelen van de Rijksoverheid wordt de fitnessbranche zwaar getroffen. Maar misschien kunnen we van de nood een deugd maken.  

Heeft u plannen om geluid, licht of beeld te vernieuwen? Hebben de bestaande installaties onderhoud nodig? 
Deze vervelende periode kan ook gebruikt worden om ervoor te zorgen dat alles tiptop in orde is als de clubs weer mogen opstarten. Zoals u van ons gewend bent bieden wij de mogelijk tot koop of lease. Ook beschikken we over een grote voorraad gebruikte apparatuur die niet ouder is dan 3 tot 4 jaar en nog makkelijk een ronde mee kan. Ook alle gangbare materialen voor geluid, licht of beeld leveren we uit voorraad. 

Om u tegemoet te komen zijn de voorwaarden voor leaseacceptatie nog soepeler dan anders en is betaling in termijnen bespreekbaar. Wij realiseren ons terdege dat de komende tijd voor veel ondernemers lastig zal worden en proberen daar zo flexibel als mogelijk mee om te gaan.
Veiligheid voor alles  
Wij willen u graag van dienst zijn, maar dan wel op een veilige manier. Dat doen we op de volgende wijze: 
. Gesprekken voor offertes, planning en dergelijke doen we zoveel als mogelijk telefonisch of videogesprekken via Skype of Google Hangouts
. Als onze medewerkers bij u op locatie komen geven ze u geen hand en blijven op veilige afstand. Zij beschikken ook over desinfectiemiddelen en wassen vaak hun handen.

Laten we samen de schouders eronder zetten en ervoor zorgen dat de fitnessbranche nog vitaler en dynamischer uit deze moeilijke periode komt.     

Met vriendelijke groet,  

Overdevest.com  |  Camille Overdevest