Laat jouw klanten trainen als Sylvie Meis!

ems miha bodytec

Miha Bodytec – Made in Germany
TWEE TYPISCH DUITSE TRADITIES: INNOVATIE EN TRADITIE
Opgericht in 2007 heeft miha bodytec GmbH zijn oorsprong in miha maschinen GmbH dat al meer dan 40 jaar innovatieve producten voor de sport en medische industrie ontwikkelt en produceert. Sinds mei 2009 is het hoofdkantoor van miha bodytec GmbH gevestigd in een eigen hoofdkwartier in Augsburg, Duitsland.

ALLEEN HET BESTE VOOR ONZE KLANTEN
miha bodytec wordt geproduceerd in Duitsland en voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen. Deze claim wordt onderstreept door onze uitzonderlijk lange garantie periodes.

ONTWIKKELD DOOR PROFESSIONALS
Al onze programma’s zijn gebaseerd op wetenschappelijke feiten en onderzoeken en zijn erop gericht de hoogst mogelijke voordelen voor de klant en het grootste gebruiksgemak te behalen.

OPTIMAAL GEBRUIK & HET GROOTSTE COMFORT
De miha bodytec combineert de juiste ingrediënten om een revolutionair systeem te vormen: de meest innovatieve technologie in combinatie met optimale resultaten en optimaal comfort. Het controlepaneel op laptop formaat kan zonder problemen overal worden gebruikt – draagbaar tijdens het reizen of geïnstalleerd op een zuil. Het prettig dragende functionele vest, dat met één stap op het trainingstoestel aangesloten wordt, is al even comfortabel. Plug & Play.

MOOI & INTELLIGENT
Eenvoudige schoonheid ontmoet het grootste gebruiksgemak – de vormgeving van miha bodytec spreekt bijna voor zich en scoort door een overzichtelijk bedieningspaneel. Dat maakt het allround trainingstoestel voor gebruikers en aanbieders bijzonder aantrekkelijk. Alle functies worden bediend met de console.

TRANSPONDERKAART VOOR PERSONAL TRAINING
De geïntegreerde transponderkaart maakt het mogelijk individuele toepassingen en trainingsdoelen samen te stellen – deze zijn met een druk op de knop altijd op te roepen. Daarmee is het systeem met transponderkaarten een extra waarborg voor de doelgerichte “Personal Training” met miha bodytec. Maximale luxe met minimale inspanning

MIHA BODYTEC
De werking van miha bodytec is revolutionair: agonist en antagonist, evenals de dieperliggende spieren, worden door elektrische impulsen gestimuleerd. Daardoor kunnen zowel heel doelmatig bepaalde spiergroepen als ook het gehele lichaam effectief te trainen zonder het zwaar te belasten. Binnen zeer korte tijd zijn de resultaten zichtbaar en voelbaar. miha bodytec is het all round trainingstoestel voor een breed spectrum aan toepassingen.

FACTS

  • Hoogwaardige aluminium behuizing
  • Transpondertechniek/RFID
  • Virtuele coach
  • Geschikt voor updates
  • Geschikt voor netwerken
  • 10 Kanalen
  • Docking station
  • Accu (optioneel)
  • Made in Germany

i-body®
PLUG AND PLAY.
Plug-and-play is het principe achter de miha bodytec. Ontworpen als een modulair systeem is het mogelijk om alle spiergroepen van top tot teen individueel te stimuleren. Het trainingsvest bevat elektroden in de regionen van de boven- en onderrug, zijkant rug, buik en borst. De buikband stimuleert de bilspieren, terwijl de arm- en beenelektroden alle arm- en beenspieren stimuleren. Het trainingsvest is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft daarom altijd een perfecte pasvorm. De snelle ontkoppelingsgespen zorgen dat de bediening gemakkelijk is. Gewoon aantrekken en daar ga je!

DRAAG & VOEL JE GOED
De goed passende miha bodytec onderkleding optimaliseert het systeem. Hightech materialen in het vest en de banden dragen bij tot een totaal draagcomfort. De elektrodeoppervlakken zijn bedekt met een absorberende, antibacteriële laag van microvezels. Het enige wat je hoeft te doen is de elektrodes te bevochtigen, het vest aan te trekken, het te gebruiken en je goed voelen.

Miha Bodytec