Life Fitness


Life Fitness, een van de grootste namen in de fitness industrie, heeft in meer dan 40 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd bij fitnessclubs op gebied van uitstekende fitness apparatuur.

Life Fitness is het enige bedrijf dat een allesomvattende en wereldwijde kijk op trainingen biedt. Dit  met dank aan de enorme ervaring en opmerkelijke prestaties in de afgelopen decennia.

We zijn er trots op  dat de geschiedenis van het bedrijf effectief de tijdlijn van de gehele wereldwijde fitness beweging weerspiegeld. Terwijl het door velen nog een rage werd genoemd  , was Life Fitness zich al aan het verdiepen in oefeningen. Dit  met het doel het voor sporters gemakkelijker te maken gebruik te maken van de voordelen die sporten met zich meebrengt en zo van een gezonde levensstijl te genieten.

Als fitness-ondernemer weten wij dat u ons doel, om mensen een gezonder leven te laten leiden, deelt.

Door samen te werken, kunnen wij u helpen uw bedrijf te verbeteren. Gezamenlijk kunnen we mensen helpen het beste uit hun training te halen!

Partnerschap voor succes
Absolute inzet om onze klanten te helpen. Als de best verkopende en meest vertrouwde fabrikant van fitnessapparatuur ter wereld ondersteunt Life Fitness uw succes op een manier waar geen enkel ander bedrijf aan kan tippen. Onze internationale verkoopteams en geselecteerde distributeurs staan over de hele wereld bekend om hun toewijding. We gaan verder dan  louter het aanleveren van uitstekende fitnessapparatuur door een echt partnerschap te ontwikkelen en u te helpen uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Starten, uitbreiden of vernieuwen
Het openen van een nieuwe locatie of vernieuwen en uitbreiden van een bestaande faciliteit is een enorme klus. Maar wij feliciteren u vooral met de goede stappen die u nu onderneemt! Onze veertig jaar ervaring in de fitnessbranche loopt parallel aan de groei van deze industrie. Daarom hebben wij als geen ander een holistische aanpak als het gaat om het begrijpen van uw volledige bedrijfsbehoeften.
Wij zijn er trots op dat we veel meer kunnen betekenen voor onze klanten dan enkel de leverancier van hoogwaardige apparatuur. We zijn er voor u met advies, helpen u graag met de inrichting, bedrijfsplannen en meer.

Ledenbehoud
Gelukkige en gemotiveerde sporters zijn uw doel. Mensen helpen om een gezonder leven te leiden is het doel van Life Fitness. Beide zijn te bereiken wannneer de variatie- en progressiemogelijkheden worden aangeboden zoals we doen met Life Fitness en Hammer Strength Fitness toestellen. Echter, zelfs de meest fantastische apparatuur zal mensen niet bewegen wanneer zij erdoor geïntimideerd worden of niet weten hoe het te gebruiken. Dat is waarom wij trainingsmiddelen geven voor uw personeel, opdat zij weten welke apparatuur op welke wijze uw leden kunnen ondersteunen in het bereiken van hun doelstellingen. Of het personeel nu een prospect op de fitnessvloer begeleidt of een bestaande klant die hij al jarenlang traint – onze apparatuur heeft het in zich om het beste uit iedere workout te halen.

Het minimaliseren van storingen en defecten
Wij willen er zeker van zijn dat niemand zijn workout misloopt. Daarom werken we er hard aan om te zorgen dat de apparatuur waar u in geïnvesteerd heeft in de optimale conditie blijft functioneren. Life Fitness apparatuur ondergaat grondige testen voordat het de fabriek verlaat. Wanneer de apparatuur eenmaal in de markt staat, waakt het grootste en meest toegewijde serviceteam in de fitnessindustrie over de kwaliteit en functionaliteit. Door onze werkwijze worden storingen aan apparatuur in uw club geminimaliseerd.

Contact
E-Mail service afdeling
Brochure aanvraag
Bekijk alle commerciële apparatuur
Bezoek Virtual Trainer
Lees hier recente artikelen uit de branche
Bekijk de laatste Instructievideo’s

 

LIFE FITNESS HOOFDKANTOOR BENELUX
Hoofdkantoor
Bijdorpplein 25-31
2992 LB  BARENDRECHT
Tel: +31 (0)180 646 666
Fax: +31 (0)180 646 699