Massage Zaken

logo-MZ-1

Massage Zaken is hét meest gelezen vakblad in de Massage Branche. Onze lezers zijn de massagetherapeuten en de professionals in de Wellness-, Spa- en Beauty branche.

Lezers kunnen hun kennis verbreden en verdiepen en tegelijk tal van ideeën opdoen voor nieuwe technieken en therapieën. Massage Zaken biedt praktische en vakgerichte informatie. Iedere editie heeft een ander thema wat centraal staat. Er bevindt zich ook een vakpanel, waarin professionals hun ideeën en bevindingen geven ten aanzien van dat betreffende thema. In elke editie vind men nieuws over praktijkinrichting, tips om fit te blijven, aromatherapie, productnieuws, bedrijfsvoering en opleidingsmogelijkheden- en informatie. Daarnaast biedt Massage Zaken informatieve reportages en praktijkgerichte informatie voor een gerichte en professionele bedrijfsvoering.

Het vakblad verschijnt zes keer per jaar. Wilt u een proefnummer ontvangen om te zien of Massage Zaken iets voor u is, vul dan het formulier in op de website. Indien u al overtuigd bent, waar wacht u dan nog op? Voor (redactionele) vragen of suggesties kunt u contact opnemen met de redactie. Volg ons ook op social media, zodat wij u nog beter op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen en hoogtepunten in de Wellness, Spa en Beauty branche. Lees verder op www.massagezaken.nl

facebook_MZ