Matrix Fitness Official Supplier PSV

PSV heeft 26 april een tweejarig contract getekend met Matrix Fitness Benelux, leverancier van fitnesstoestellen. Matrix Fitness is tot en met het seizoen 2018 Official Supplier van PSV. Het in Houten gevestigde bedrijf, dat onder meer topsporters en fysiopraktijken voorziet van fitnessapparatuur, gaat PSV op sportcomplex De Herdgang voorzien van cardio- en krachtapparatuur voor de spelersselecties van de club.

Technisch Manager Marcel Brands: “Wij zijn erg content met de samenwerking met Matrix. Als topsportorganisatie is PSV altijd op zoek naar het beste materiaal om onze spelers optimaal voor te bereiden op topprestaties.’’

Arjan van Dijk, Commercieel Directeur van Matrix Fitness Benelux, is enthousiast dat PSV voor hen heeft gekozen. “Voetbal is een toegankelijke sport waar een groot deel van de bevolking plezier aan beleeft. We zijn blij het voetbal op deze manier een warm hart toe te kunnen dragen. Bovendien vinden we het belangrijk dat spelers zich fysiek goed kunnen voorbereiden op hun wedstrijden. Met onze toestellen vertrouwen wij erop positief te kunnen bijdragen aan het topniveau van deze club.”