Matrix Fitness

Matrix Fitness is een dochteronderneming van Johnson Health Tech; een van oorsprong Taiwanees bedrijf met ook een hoofdkantoor in de VS, dat al sinds 1975 kwaliteitsfitnesstoestellen fabriceert. Johnson Health Tech beschikt met 16 dochterondernemingen over de middelen om technologisch zeer geavanceerde toestellen te ontwikkelen en deze door schaalvoordelen tegen een aantrekkelijke prijs in de markt te zetten.

Voordelen: innovatie, kwaliteit & aantrekkelijke prijzen
Van die voordelen profiteren ook klanten van de Nederlandse dochteronderneming Matrix Fitness. Matrix Fitness mag zich, sinds haar vestiging in Nederland in 2006, met trots de snelst groeiende leverancier van fitnesstoestellen noemen. Hotelketens als Marriott, Four Seasons en IHG (InterContinental Hotels Group) , én een aantal gerenommeerde fitnessnetwerken maar ook fysiotherapiepraktijken behoren tot de tevreden klantenkring. Om dat zo te houden, vergroot Matrix Fitness constant haar meerwaarde voor klanten. De belangrijkste pijlers zijn daarbij kwaliteit en service, productontwikkeling en innovatie, en klantgerichtheid

Bijdrage aan samenleving
Daarnaast vindt Matrix het belangrijk om een bijdrage aan de samenleving te leveren. Bijvoorbeeld door gratis toestellen ter beschikking te stellen voor het televisieprogramma ‘Obese’ op RTL4 en door de Hartstichting te sponsoren. In de zomer van 2012 haalde Matrix, samen met haar klanten en hun leden, op sportieve wijze € 12.743 euro op voor Spieren voor Spieren.

NL_Matrix_building

Een stapje extra
Ook in 2013 zet Matrix Fitness zich weer volop in voor zowel de maatschappij als haar gewaardeerde klanten. Zo wordt service naar een nóg hoger niveau getild met een speciale service-website en bewijst het bedrijf haar meerwaarde door op persoonlijke manier met klanten mee te denken over zaken als de inrichting van hun fitnesscentra, financiële vraagstukken en marketingmogelijkheden.

Wilt u weten wat Matrix Fitness voor uw bedrijf kan betekenen, buiten het leveren van kwalitatief hoogwaardige fitnesstoestellen? Neem dan vrijblijvend contact op via:

Matrix Fitness
Vleugelboot 14
3991 CL Houten
030-2445435

Matrix Fitness - wij bellen u graag terug

Gebruik onderstaand formulier voor algemene informatie, offertes, inrichtingsvoorstellen, productinformatie en overige verkoopgerelateerde vragen. Wij nemen graag contact met u op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.