Milon

Wat is de Milon Cirkel?

EEN SLIMME COMBINATIE VAN VOLAUTOMATISCHE SPIER- EN CONDITIE-TOESTELLEN   De Milon Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet 6 spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie. Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kan niet te ver bewegen. Allemaal omdat je eigen persoonlijke instellingen via de chipkaart worden overgenomen op de toestellen. Snel, veilig en heel eenvoudig. De vaak voorkomende fouten die gebeuren in gewone fitnesscentra kan je nu niet meer maken! Je traint 100% veilig!IN TOTAAL DUURT JE TRAINING SLECHTS 35 MINUTEN Je volledige training op de Milon Cirkel duurt slechts 35 minuten! Mocht je eerst een warming-up doen wat we wel aanraden, komen er zo’n 10 minuten bij. Het is heel leuk om te doen. Je krijgt geen kans om je te vervelen door het snelle wisselen. Spieroefeningen duren slechts 1 minuut, de conditieoefeningen slechts 4 minuten. Het belangrijkste is dat je voelt dat je in slechts 35 minuten tijd écht goed gesport hebt.

Deze 35 minuten zullen voorbij zijn voor je het weet!

Schermafbeelding 2013-07-25 om 12.29.57

AL NA DE ERSTE TRAINING VOEL JE JEZELF SUPER!  Hoe intensiever je sport, hoe meer je lichaam zich gaat aanpassen aan deze belasting. Op gewone fitnesstoestellen kun je jezelf echter snel kwetsen. Op de Milon Cirkel is dit onmogelijk door de automatische instelling en de electronische beveiliging. Je kan in alle veiligheid trainen op de juiste intensiteit. Je moet echt blij zijn als de bubbel- of lichtzuil die het tempo bepaalt, aangeeft op naar het volgende toestel te wisselen. Dan heb je het juiste gewicht! Hierdoor heb je dadelijk het aangename gevoel ‘goed’ gesport te hebben.

SAMEN TRAINEN IS LEUKER!  De waterzuil of lichtzuil geven het ritme aan. Als hij bubbelt (of groen verlicht is) moet je oefenen, stopt hij (of wordt hij rood) dan gaat iedereen naar het volgende toestel. Iedereen traint op hetzelfde ritme, maar elk op zijn eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit moet je dus nooit meer wachten op een toestel dat vrijkomt. Als je met een partner traint, schuif je ook steeds samen door het hele systeem.

VERHOOGT JE STOFWISSELING 15X LANGER DAN EEN GEWONE UITHOUDINGSTRAINING   Na elke training op de Milon Cirkel gaat je lichaam dagenlang meer vetten verbranden door de verhoogde stofwisseling na een effectieve training! 2 x per 10 dagen de Milon Cirkel is ruim voldoende voor een zeer goed resultaat doordat je intensief genoeg oefent.

In enkele maanden tijd zal je spectaculair resultaat hebben als je de richtlijnen van de trainers volgt en regelmatig je weerstand aanpast!