Move To Live

MoveToLive: MOVE TO A BETTER GYM!
Als specialist van de professionele fitnessbranche denken wij pas in de laatste plaats aan de inzet van fitnessapparatuur. Wij bieden unieke marktconcepten en professioneel advies. Om het rendement van uw centrum te verhogen, willen wij graag dat het plaatje compleet en samenhangend is: MOVE TO A BETTER GYM!

Succesvol op weg naar een professioneel fitnesscentrum met onze top merken!
TRUE, Octane, Stages, FreeMotion, Torque, MoveSmart

Partner in Business
De werkwijze van MoveToLive is het beste te beschrijven als partner in business. Misschien een beetje vreemd, maar als specialist van de professionele fitnessbranche denken wij pas in de laatste plaats aan de inzet van fitnessapparatuur. Samen met u stellen wij de consument centraal en analyseren wij (gezamenlijk) uw bedrijfsplan om te komen tot de juiste inzet van de juiste apparatuur. Om uw club meer renderend te krijgen willen graag dat het hele plaatje compleet en samenhangend is. Van visie tot uitvoering tot evaluatie. Waar staat u nu? Waar wilt u naar toe? Hoe komt u daar?

Sterk in oplossingen
MoveToLive denkt in oplossingen en (nieuwe) mogelijkheden. Wij denken met u mee over de keuze, de inzet, het gebruik en de communicatie van apparatuur om te komen tot de juiste invulling van uw fitnesscentrum. Met een totaalassortiment van meer dan driehonderd toestellen kunnen wij u het beste advies geven. Wij gaan met u aan tafel voor een open en ongebonden verkenning van uw wensen en mogelijkheden.

Sterk in service

 • Move To Live is een full-service organisatie;
 • Levering apparatuur volledig geassembleerd en getest op uw locatie;
 • Ondersteuning juiste opstelling in uw club;
 • Serviceteam beschikt over alle benodigde kennis en onderdelen;
 • Elke regio heeft eigen servicemonteur met een volledige geoutilleerde service bus;
 • Voor vragen of storingsmeldingen is MoveToLive 24 uur per dag bereikbaar;
 • Snelle responstijd;
 • Optioneel: op maat gemaakte service contracten.

Sterk in marketing en strategie
Om rendement te behalen, moeten vraag en aanbod in goede relatie tot elkaar staan. Dat betekent dat we over uitstekende kennis van de markt moeten beschikken. Onze vertegenwoordigers putten uit praktijkervaring en combineren dat met het imposante marktinzicht van onze fabrikanten. Wij spelen daarop in met innovatieve fitnessconcepten voor uw sportcentrum. En voor deze concepten bieden wij u de juiste promotionele ondersteuning waarmee wij uw markt succesvol weten te bereiken!

Sterk in opleiding
Een voorwaarde voor succes is een goed team dat achter de visie van het centrum staat. Uw instructeurs, balie/service medewerkers en barpersoneel zijn het visitekaartje van uw club, en het is essentieel dat iedereen dan ook dezelfde visie uitstraalt en overbrengt op de klant. Alleen met het juiste team en de juiste visie kan uw centrum succesvol worden!

Voordelen:

 • Uw instructeurs handelen vanuit een goede visie;
 • Waarde van clubabonnement verhoogt;
 • U positioneert uw centrum door kwalitatief goede begeleiding;
 • Gemotiveerd personeel;
 • Ledenverloop daalt.
 • Sterk in financiering. MoveToLive fungeert als een risico verlagende (derde) partij in de financiering van uw investeringen.

 

Innovatieve fitness concepten
Het onderscheiden en positioneren van uw fitnessonderneming is van levensbelang. Wanneer de antwoorden op de vragen waar u nu staat, waar u naar toe wil en hoe u daar komt in kaart zijn gebracht, kunnen wij de juiste invulling geven aan uw strategie en positionering.

Met de wereldmerken van MoveToLive neemt u een duidelijke positionering in. Er is een oplossing voor elke doelgroep/behoefte en voor elk budget.

MOVE TO LIVE – WIJ BELLEN U GRAAG TERUG
Voor vragen of storingsmeldingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via service@movetolive.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0031 (0)411 –745008 voor Nederland (08.30-17.00 uur) en 0032 (0)3 –226 1558 voor België (09.00-17.00 uur).

Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. We horen graag van u!