Nieuw: HIDDEN HEROES podcast (Spotify en Youtube)

http://hiddenheroes-podcast.com

30 Minuten interviews met fitnessondernemers die vertellen over hun reis als ondernemer, hun falen, hun successen en wat hun toekomstvisie is.

Ondernemers zijn helden

Dankzij de groeiambitie van ondernemers werken er meer mensen in deze mooie branche. Dankzij hun ambitie starten er meer mensen met een gezondere leefstijl. Ondernemers zoeken doorlopend naar vernieuwing en verbetering. Ze accepteren het risico van falen. Verrichten het harde werk veelal op de achtergrond. Ondernemers zijn de ‘Hidden Heroes’ van de fitnessbranche.

Eerste aflevering: serieondernemer William van Lent (Limburg, NL)

De geïnterviewden zijn allen ondernemer. Van ZZP PT studio tot complete club, van boutique tot keten. In de eerste aflevering staat William van Lent centraal, serieondernemer achter o.a. My35 met 10 fitnessclubs en FitPeaks retentie app.

Waarom podcast luisteren slimmer is dan lezen of video kijken

Tijdens een tekst lezen of het kijken van een video kun je niets anders doen. Tijdens het luisteren naar een HIDDEN HEROES podcast interview kun je sporten, huishoudelijk werk doen (maakt het opvallend leuker), autorijden, boodschappen doen. Ofwel, het luisteren van een podcast kost je géén extra tijd, maar maakt andere activiteiten leuker! En jouzelf slimmer.

Automatisch bericht bij nieuwe afleveringen

Er staan al meerdere afleveringen klaar voor publicatie. Voor degenen die graag automatisch bericht krijgen dat er een nieuw interview beschikbaar is: klik in het HIDDEN HEROES kanaal (van Hidden Profits Marketing) op Spotify op ‘volgen’. Of op Youtube op ‘abonneren’. Je krijgt daarna direct automatisch bericht zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is.

Ervaringen delen leuker én effectiever dan tips

Iedere ondernemer weet dat hij of zij het meeste leert van ervaringen van andere ondernemers. Echte verhalen en persoonlijke ervaringen spreken veel meer tot de verbeelding. Meer dan van een lijstje tips. De HIDDEN HEROES interviews zijn ondernemersverhalen van 30 minuten per keer.

Initiatief

De HIDDEN HEROES podcast is een initiatief van Hidden Profits Marketing (HPM). Om ondernemers en aanstaande ondernemers te inspireren om óók persoonlijk te groeien. Met in gedachte: elke dag 1% beter. HPM is sinds 2004 marktleider in online leden en leads werven voor ambitieuze ondernemers in de fitnessbranche. www.hiddenprofitsmarketing.com