Reloaded by Matrix

Schermafbeelding 2015-10-14 om 15.01.36Doel van dit project: 100 nieuwe leden erbij

Poortugaal, 2 oktober, 13.00u ’s middags. René loopt relaxt door zijn club. Er zijn 2 dames op eGym aan het trainen, hij maakt een praatje met beide. Een aantal maanden geleden is er nog een extra instructeur aangenomen. De openingstijden verruimd, oud leden komen weer terug en er zijn ochtenden dat er alleen al op de eGym cirkel wel 60 mensen trainen.

Ruim een half jaar eerder verzamelen zich bij de club van René Jansen, Fitpoort Healthclub in Poortugaal, een aantal management-, sales en marketingspecialisten van Matrix Fitness, plus  itnessondernemer Arie van Os (eigenaar Fitpoint Zoetermeer en goede vriend van René) en uw verslaggever. Het doel van deze meeting? Een project starten zoals het programma ‘Herrie in de Keuken’, bekend van tv met Herman de Blijker of de Engelstalige versie hiervan: ‘Oorlog in de Keuken’ van Gordon Ramsey.

We vinden Fitpoort Healthclub in een oude boerderij in het centrum van Poortugaal, tegenover de bibliotheek en de club heeft een oppervlakte van zo’n 350m2. Eigenaar René Jansen, geboren in Poortugaal, is hier nu zo’n 10 jaar gevestigd. Toen hij het fitnesscentrum overnam verliep dat niet helemaal soepel, met de huurbaas had hij over de jaren heen de nodige conflicten. Hij was in de veronderstelling destijds een goedlopende zaak over te nemen, echter had de vorige huurder in de laatste maanden de zaak behoorlijk om zeep geholpen. Het ledenaantal liep hierdoor sterk terug en René gaf direct iedere dag 200% om dit weer op te bouwen. Dit lukte ook, maar hij begon wel met een lagere omzet dan gepland waardoor er snel een schuld bij de bank ontstond. René kreeg het voor elkaar om weer te groeien naar 400+ leden. Door de financiële achterstand en bijbehorende rente, was het lastig om te investeren…

Wil je weten hoe het René nu vergaat? Vul dan onderstaand formulier in!

Matrix Fitness - wij bellen u graag terug

Gebruik onderstaand formulier voor algemene informatie, offertes, inrichtingsvoorstellen, productinformatie en overige verkoopgerelateerde vragen. Wij nemen graag contact met u op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.