SLIMdiet

DE SLIMDIET METHODE
SLIMdiet is een laagdrempelige en simpele methode die beweging en voeding in de sport- en fitnessbranche samenbrengt. Onze methode berust op vier pijlers, namelijk: een concreet stappenplan, professionele begeleiding van voedingscoaches, een overzichtelijk eHealth-platform en de eiwitrijke en koolhydraatarme maaltijden van SLIMdiet. Lekker overzichtelijk en zo klaar als een klontje.

DE ULTIEME COMBINATIE
Wij geloven dat een gezonde leefstijl leuk moet zijn. Voeding en beweging zijn daarin de ultieme combinatie. Daarom zijn onze maaltijden eenvoudig te bereiden en gaan ze perfect samen met workout-schema’s in de sport- en fitnessbranche. Sporters merken daardoor snel resultaat van hun inspanningen, voelen zich goed, krijgen energie en zijn vol zelfvertrouwen.

EEN BETROUWBAAR MERK
SLIMdiet is een resultaat van jarenlang onderzoek van een groep diëtisten, fijnproevers, onderzoekers en sportievelingen. We beheren alles in eigen huis – van ontwikkeling tot productie en van distributie tot klantenservice. Dat is de enige manier om controle te houden over onze kwaliteit en onze ambitieuze missie te kunnen waarmaken. Geen wonder dat het werkt!

WAAROM SPORTCLUBS ONDER ANDERE VOOR ONS KIEZEN?

  • De methode is simpel en snel te integreren.
  • Geen risico’s, contracten of andere verplichtingen.
  • De ultieme combinatie van voeding en beweging.
  • Kosteloze ondersteuning en support.
  • Een interessant verdienmodel met goede marges.
  • SLIMdiet trekt nieuwe leden naar de sportclub.
  • Elk moment opzegbaar, dus geen gezeur.
  • Leden boeken snel en indrukwekkende resultaten.

SLIMDIET OOK IN JOUW SPORTCLUB?

Benieuwd naar ons verhaal of gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Neem contact met mij op en ik kom graag bij je langs!

SLIMdiet - WIJ BELLEN U GRAAG TERUG

Ben je op zoek naar informatie of heb je vragen over de producten en diensten van SLIMdiet? Beschrijf het onderwerp dat je interesseert, en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.