Sportschool HiPa Sports in Boxtel sluit per 1 augustus

Eigenaar Paul Ketelaars hoopt een faillissement te voorkomen. Volgens Ketelaars is de opkomst van sportscholen in Boxtel de belangrijkste oorzaak voor de neergaande lijn van HiPa Sports. ,,Overal komen nu sportscholen op. Negen sportscholen voor een dorp als Boxtel is echt te veel. Zo kun je als sportschoolhouder niet je hoofd boven water houden.” HiPa Sports startte ruim elf jaar geleden in Boxtel. Na 4,5 jaar moest Ketelaar verhuizen na klachten over geluidsoverlast. HiPa telde op het hoogtepunt ruim 800 leden en heeft er nu nog ruim 500. Via Facebook zijn de leden geïnformeerd.

De Fitness en Wellness Top is dé toonaangevende beurs voor professionals die werkzaam zijn in de Fitness- en Wellnessbranche. In een gemoedelijke sfeer ontmoet u collega’s en relaties.

De Fitness en Wellness Top is hét jaarlijkse evenement voor de fitness- en wellnessbranche, waarbij netwerken, trends en nieuwe ontwikkelingen centraal staan. Professionals uit de branche komen naar de Fitness en Wellness Top om zich te laten inspireren en in een informele sfeer te sparren met vakgenoten. Het is ook dé gelegenheid om als bedrijf in beeld te komen bij potentiële klanten. Het exposantenaanbod is ieder jaar een mix van toonaangevende merken en verrassende nieuwkomers.

Boek alvast je tickets via www.fwtop.nl