Sporttegoed.nl en Gympass.com bundelen krachten

sm_sporttegoed_advertenties_01De oprichters van Sporttegoed.nl en Gympass.com hebben besloten te gaan samenwerken op de Nederlandse markt en zullen binnenkort verder gaan op het Gympass.nl platform.

Gympass.com, met oorsprong in Brazilië, is wereldwijd het meest succesvolle platform voor verkoop van losse dagpassen en flexibele abonnementen in de fitness branche. Al meer dan 8000 clubs zijn bij Gympass aangesloten.

Gympass heeft het afgelopen jaar met behulp van grote investeerders uit Silicon Valley internationaal snel voet aan de grond weten te krijgen. Naast Brazilië en Mexico, is Gympass in Europa inmiddels actief in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Nederland.

Gympass heeft veel Internationale bedrijven als klant die Gympass gebruiken als bedrijfsfitness pas voor hun personeel.

Bovendien is de positie van Gympass.com op internetgebied ongeëvenaard met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand op haar website. Dit zal door de snelle uitbreiding in Europa alleen nog maar toenemen. Ook heeft Gympass een zeer populaire App die veel gebruikt wordt.

Gijs den Hartog en Marcel Boots, oprichters van Sporttegoed.nl, zijn zeer verheugd dat zij gaan samenwerken met het internationale Gympass. Deze nieuwe stap biedt zowel voor alle aangesloten clubs als voor de vele duizenden gebruikers alleen maar voordelen.

Sporttegoed zal vanaf 1 maart 2016 stoppen met haar activiteiten en zowel de clubs als gebruikers kunnen vanaf dat moment bij Gympass.nl terecht.
Overdevest.com_banner