Studion

brochure_imac

Bekijk de Studion brochure online of download deze als PDF. De brochure bevat de meeste merken die Studion aanbiedt, waaronder topmerken als BODY BIKE, Escape, GUN-eX, Les Mills SMART TECH materialen, Proactive, Sprinttracks, TriggerPoint, Trainingwall, TRX en ViPR. Het complete productassortiment is te vinden op www.studionfitness.com.

Voor persoonlijk contact is Studion op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur. U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31(0)416 67 51 01 of door een e-mail te sturen naar info@studion.nl.

STUDION
Studion is 20 jaar marktleider op het gebied van fitnessproducten voor de professionele fitnessbranche in de Benelux. Nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de fitnessbranche worden op de voet gevolgd. Studion streeft continu naar een innovatief, compleet en up-to-date productassortiment en staat voor gegarandeerde kwaliteit. Klanten mogen een perfecte score verwachten op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

BODY BIKE
In 1990 is BODY BIKE begonnen met de zoektocht naar de ultieme indoor cycle. In de fabriek van BODY BIKE, in het noorden van Denenmarken, draait alles om de ultieme bike.No-nonsense, elegant, first class zijn de sleutelwoorden voor de Scandinavische designtraditie én voor de BODY BIKE. Naast de diverse bikes biedt BODY BIKE ook hoogwaardige accessoires zoals zadels en pedalen. Het nieuwste model BODY BIKE is de SMART+ waarmee

ESCAPE FITNESS
Het verlangen om te innoveren en inspireren in alles wat Escape fitness doet is al aanwezig sinds de oprichting in 1998. De vier simpele oplossingen voor functionele training die ze aanbieding bestaan uit innovatief en kleurrijk functioneel training materiaal, prachtige vloeren, design en training.

GUN-eX
Een nieuwe, toffe Small Group Training voor 10 personen, zonder licentiekosten! GUN-eX is een high intensity interval training met battleropes van elastiek. Snelheid, versnellen, controle, krachttraining, met GUN-eX kun je binnen no-time een small group training opzetten!

LES MILLS SMART TECH
SMART TECH materialen zijn wetenschappelijk ontworpen, innovatief en revolutionair. Perfect te gebruiken tijdens groepslessen maar ook uitermate geschikt voor small group training of in de fitness. Het Les Mills SMART TECH materiaal bestaat uit de SMARTSTEP, SMARTBAR, SMARTBAND en BMX MAT.

PROACTIVE
Soms zoek je als fitness professional naar no-nonsense materiaal, wat er goed uitziet en niet kapot gaat. Het moet tegen een stootje kunnen, duurzaam zijn en het moet graag (én vaak) opgeraapt worden door clubleden. Als het dan ook nog betaalbaar moet zijn, dan ben je bij PROACTIVE aan het juiste adres!

SPRINTTRACKS
Kunstgras met een hoge vezeldichtheid, wat geschikt is voor zware fitness en crossfit trainingen. Onze sprinttracks zijn speciaal ontwikkeld voor deze toepassingen, waarmee je de trainingsmogelijkheden weer een boost geeft.

TRIGGERPOINT
De Triggerpoint producten hebben als doel om spierknopen te verminderen en voor verlichting te zorgen. Triggerpoint is doelgericht, gemakkelijk in gebruik, stimuleert de doorbloeding van spieren en verbetert de lichaamshouding. Kortom een innovatie op het gebied van triggerpunten.

TRAINING WALL
Trainingsmogelijkheden vergroten en het maximale uit je beschikbare ruimte halen, dat kan met Training Wall! De Training Wall draait om coördinatie en balans, dit zorgt voor een krachtige 100% functionele workout.

TRX
TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. Het is een mobiel trainingsmiddel wat gebruikmaakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren.

ViPR
ViPR staat voor Vitality, Performance en Reconditioning, kortom een leven vol energie, kracht, bewegen en sport, voor alle niveaus. ViPR is dé ontdekking op het gebied van full body training. Een innovatief fitnessproduct met een opvallende look.

Dit is een greep uit de producten van Studion. Kijk voor het volledige overzicht op www.studionfitness.com.

Afspraak maken:

Studion - wij bellen u graag terug

Gebruik onderstaand formulier voor algemene informatie, offertes, productinformatie en overige verkoopgerelateerde vragen. Wij nemen graag contact met u op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.