Studion

brochure_imacStudion Brochure

Bekijk de Studion brochure online of download deze als PDF. De brochure bevat al het Studion fitness materiaal waaronder top merken zoals DISQ Group, BOSU, Airex, Body Bike, Les Mills en ViPR.

Bekijk brochure online >

 

Voor persoonlijk contact is Studion alle werkdagen bereikbaar van 9:00 – 17:00 uur. U kunt contact opnemen via telefoonnummer +31(0)416 67 51 01 of door een e-mail te sturen naar info@studion.nl

 

Studion
Studion is ruim 15 jaar marktleider op het gebied van fitnessproducten voor de professionele fitnessbranche in de Benelux. Nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de fitnessbranche worden op de voet gevolgd. Studion streeft continu naar een innovatief, compleet en up-to-date productassortiment. Studion staat voor gegarandeerde kwaliteit. Hun klant mag een perfecte score verwachten op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Nieuwe producten en materialen worden uitgebreid getest binnen een eigen netwerk van fitnessprofessionals. Zij bieden een garantie op alle producten en het grootste deel is direct uit voorraad leverbaar. Service staat bij Studion hoog in het vaandel, van de offerte aanvraag tot de uiteindelijke levering.

Studion eigen merk 
Na jarenlange ervaring als Nederlands marktleider van groepsfitness- en Personal Training producten beschikt Studion sinds 2010 over een eigen materialenlijn. De lijn is van hoogstaande kwaliteit. Studion heeft hierin het beste van topmerken gecombineerd.

Body Bike
Al ruim 10 jaar wordt de Body Bike door Studion verspreid aan vele fitnesscentra in de Benelux. Elk model van Body Bike blinkt uit in duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. De zoektocht naar de perfecte indoor cycle, waar het voor Body Bike allemaal mee begon in de jaren ‘90, eindigt nooit. Body Bike streeft er naar om met elk model de indoor cycling ervaring verder te ontwikkelen en te verbeteren. Het is dan ook niet voor niets dat Les Mills haar voorkeur heeft uitgesproken om de fietsen van Body Bike aan te prijzen als officiële indoor cycle voor het succesvolle programma RPM.

Les Mills Producten 
Studion biedt een brede variatie aan producten die uitermate geschikt zijn voor de groepsfitnessprogramma’s van Les Mills. Van de Body Bike, Original Step, Don Oliver BODYPUMP barbell sets, SMARTSTEP en Studion BODYVIVE Ballen tot aan Studion Aerobic Matten, Tubes en Opbergrekken.

Studion is tevens aanbieder van revolutionaire fitnessproducten, zoals: Body Bike – ViPR – AbCoaster – Les Mills 

Studion - wij bellen u graag terug

Gebruik onderstaand formulier voor algemene informatie, offertes, productinformatie en overige verkoopgerelateerde vragen. Wij nemen graag contact met u op.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.